Asociația D’Imago pentru Inițiativă și Antreprenoriat este o organizație neguvernamentală non-profit cu sediul în Cluj-Napoca, înființată în anul 2014.

i

Proiecte

Scriem și implementăm proiecte în domeniile eticii și responsabilității sociale în afaceri, economiei sociale, incluziunii sociale și economice.

Consultanță

Oferim servicii de consultanță în domeniile: politici și practici de responsabilitate socială, evaluare și raportare a performanței de sustenabilitate, antreprenoriat social, etică în afaceri, etică în administrația publică, etică mass media.

Cursuri

Analizăm nevoi de formare, proiectăm pachete de cursuri și susținem cursuri acreditate ANC sau personalizate. Domenii: management de responsabilitate socială, manager de întreprindere socială, specialist în economia socială, management de proiect, managementul resurselor umane, etică și comunicare în afaceri.

Cercetare

Proiectăm și realizăm cercetări necesare elaborării și implementării proiectelor dumneavoastră de antreprenoriat social, incluziune socială și economie socială.