Atelierul IMAGINEAZĂ-ȚI! Program educațional multidisciplinar

Atelierul IMAGINEAZĂ-ȚI are loc fiecare sâmbătă între orele 10.00 – 14.00, la Tetarom, clădirea A1, parter, Tăietura Turcului 47 (lângă Muzeul de Etnografie)

Program educațional de gândire critică și creativitate

Program educațional de gândire critică și creativitate

Conceput ca un curs semestrial, atelierul își propune să dezvolte abilități esențiale pentru orice carieră în lumea de azi: competențe de gândire creativă, de comunicare, luare de decizii și argumentare, organizarea învățării.

 

În fiecare sâmbătă, pe parcursul a patru ore, se vor desfășura următoarele activități:

  • Scriere creativă: dezvoltarea de competențe de limbă română și comunicare cu instrumente, exerciții și boardgame-uri de creativitate

Trainer: Mihaela Diaconu Moga, formator comunicare, limba română și limbi străine

 

Atelierul săptămânal IMAGINEAZĂ-ȚI

Atelierul săptămânal IMAGINEAZĂ-ȚI

  • Gândire critică: competențe logico-matematice și de argumentare prin jocuri individuale și colective de tip boardgaming de strategie, brainteasere, jocuri cooperative, exerciții de debate

Trainer: Bogdan Diaconu Moga, formator design thinking și matematică

 

  • Improvizație prin mișcare și teatru-dans: exprimare creativă prin mișcare și interacțiune

Traineri: Norma Selăgianu și Radu Sântimbrean, coregraf și dansator

 

Atelier de gândire critică și creativitate

Atelierul săptămânal IMAGINEAZĂ-ȚI

  • Caligrafie și grafică: utilizarea de instrumente de gândire vizuală pentru încurajarea exprimării creative, dezvoltare personală, educarea concentrării și organizarea învățării

Trainer: Maria Buda, artist grafic

 

 

 

 

 

CONCEPT

Credem că scopul învățării și misiunea cea mai prețioasă a unui formator sunt acelea de a da la iveală și de a pune în valoare cât mai mult din potențialul unui copil. De a descoperi cât mai mult din ceea ce poate fi un om, de a-l inpira și încuraja să exploreze căile ce i se deschid.

Atelierul IMAGINEAZĂ-ȚI își propune să creeze experiențe de învățare interactive, dinamice și ludice, care să încurajeze însușirea de competențe într-un mod natural, prin descoperire, prin colaborare, prin testare și învățare din greșeli.

Instituționalizat, sistemul educațional actual a eliminat din experiența învățării nevoile și motivațiile individuale, capitalul interior imaginar și emoțional al tânărului. Prin intermediul unui program multidisciplinar, înlocuim învățarea prin predare și transfer de informație cu o EXPERIENȚĂ de învățare mai firească, în care readucem imaginația, explorarea, jocul și lucrul în echipă.

 

PREȚ CURS

  • 300 lei lunar (4 ședințe săptămânale, 4 ore / ședință)
  • pentru al doilea copil se acordă o reducere de 10%

 

VÂRSTĂ RECOMANDATĂ

  • 10+

 

PERSOANĂ DE CONTACT

  • Mihaela Diaconu Moga, tel. 074 22 77 003